home Email
 Home
Web development: dizajn, web shop, programiranje
Web dizajn

Kvalitetne i estetski ugodne Internet stranice postale su nužan dodatak poslovanju svake tvrtke. Pružaju brzu informaciju o Vama i izrazito su povoljan način oglašavanja. U usporedbi sa ostalim medijima, oglašavanje putem vlastitih Internet stranica nudi brojne prednosti - 24-verosatna reklama sa maksimumom informacija, tokom cijele godine! Ako to još niste iskoristili, krajnji je tren da nam se obratite.
U suradnji sa dizajnerskom tvrtkom Logita okupljamo kreativnu grupu mladih ljudi usmjerenih na stvaranje modernih, zanimljivih i funkcionalnih web stranica.
Ispunite obrazac prema kojemu ćemo Vam napraviti ponudu ili nas kontaktirajte i opišite što biste željeli!

Web shop

Funkcionalan, jednostavan za upravljanje, u samo nekoliko dana na Vašim stranicama! Standardizirani web shop lako prilagodljiv svakom dizajnu stranica za samo 2500 kn + PDV!
Za razliku od konkurentske ponude, naš web shop plaćate samo jednom - prilikom kupnje, bez ikakvih naknadnih troškova; ne ograničavamo opseg ni količinu proizvoda - možete prodavati stotine proizvoda bez dodatnih intervencija sa naše strane. U slučaju da želite ugradnju posebnih funkcija specifičnih za Vašu prodaju (logiranje korisnika i sl.), naši će Vam programeri rado izaći u susret.

Pored standardiziranog web shopa, izrađujemo i shopove po narudžbi, jedinstvenog izgleda i programski potpuno prilagođene Vašem poslovanju.

Web programiranje

Ako želite vlastitim web stranicama dodati nešto više, učiniti ih aktualnijim ili zanimljivijim poput objave novosti, anketa, guestbookova i sl., rado ćemo Vam pomoći. Također je moguće kompletno poslovanje poduzeća spojiti online na web site, zaštićen lozinkom, kako biste uvijek i sa bilo koje lokacije imali pregled trenutnog stanja.

Gotovo sve je moguće izvesti. Čak i ako ne znate što bi bila prava solucija za Vas, zajedno ćemo sigurno pronaći rješenje.

Pregledajte listu standardiziranih tema

Software development

Naš iskusni programerski tim izrađuje i programe (software) po narudžbi, tj., programe točno za Vaše potrebe (Windows, Linux i Macintosh).

Primjeri: programi za prevodioce, komercijalni jukeboxovi, programi za automatsko kreiranje cjenika i sl. Za detaljniji dogovor molimo da nas kontaktirate.