home Email
Home
O nama

Sirius je osnovan 2001. godine i od tada besprekidno pruža uslugu kvalitetnog i pouzdanog web hostinga, kako na domaćem tako i na inozemnom tržištu. Postepeni razvoj naše početne i osnovne djelatnosti, web hostinga, otvorio nam je još jedno novo, a opet apsolutno povezano i srodno područje - web development. Stalnim usavršavanjem i ulaganjem, danas je Sirius grupa mladih ljudi specijaliziranih za kompletan razvoj i održavanje web aplikacija, te njihov smještaj.
Tako Vam možemo ponuditi:

  • dizajn i održavanje web stranica,
  • besplatno registriranje domene, te
  • smještaj, odnosno, web hosting na našim serverima.

Upoznajte se sa našim uslugama i dosadašnjim radom putem ovih stranica. Sigurni smo da sve što možete poželjeti na webu, mi možemo izvesti!

Info o serverima.
Naši su serveri smješteni u jednom od najbolje čuvanih data centara - London, V. Britanija. Neke od tvrtki koje su povjerile svoje podatke istom data centru su Microsoft, 3M, Motorola, Siemens, Cisco Systems, Sony Music, Disney Online, Universal Studios, National Geographic i dr.

Upravo najnovija tehnologija servera omogućila nam je kreiranje web hosting paketa sa brojnim naprednim opcijama, bez dodatnog naplaćivanja. Prednosti Sirius web hostinga prepoznali su mnogi. Pozivamo i Vas, jer jednostavno nudimo više...

Dobrodošli!